Première nieuwe voorstelling BonteHond in Tante Truus

STAD CENTRUM – De voorstelling ‘Ja... hoe zeg je dat?’ is voor iedereen die niet meer weet wat hij moet zeggen zonder iemand te beledigen. Een voorstelling vol verkeerde opmerkingen, foute grappen, om-de-hete-brei-heen-draaigesprekken, veelzeggende stiltes en nietszeggend gepraat. Zondag 5 november ging de nieuwe voorstelling van BonteHond op locatie, bij Tante Truus aan de Marktmeesterstraat 141-143, in première.
De nieuwe voorstelling van BonteHond ging zondag in Tante Truus in première. (Foto: Kamerich&Budwilowitz/EYES2)

‘Ja... hoe zeg je dat?’ is een voorstelling voor 10 jaar en ouder over gevoelige onderwerpen, over inlevingsvermogen, en onbedoeld kwetsend taalgebruik, gespeeld op een ongebruikelijke locatie.
Als je woorden niet goed gebruikt kan het goed fout gaan. Voor je het weet heb je iemand per ongeluk beledigd. Voor je het weet heb je iemand per ongeluk gekwetst. Voor je het weet heb je ruzie.
De voorstelling is nog te zien op zondag 12 november, zondag 19 november en zondag 26 november om 12.30 en om 15.00 uur. Een kaartje voor de voorstelling kost 2,50 euro, dat is inclusief een kop koffie of thee.
Publiekswerking bij BonteHond

‘Ja... hoe zeg je dat?’ is een voorstelling in het Publiekswerkingsprogramma van BonteHond: een nieuwe vorm van theater waarbij de verhalen van steeds een andere, specifieke doelgroep centraal staan. Hiermee wil BonteHond in Almere de drempel verlagen om naar theater te gaan en mensen bij elkaar brengen.
Artikel geplaatst op: 06 november 2017 - 11:13

Gerelateerd

Delen