Professionele kunstenaars tonen werk tijdens kunstwinterfair

DE PAAL – Tijdens de winterfair van broedplaats De Paal zaterdag 25 november kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in de ateliers van de professionele kunstenaars die samenwerken in één gebouw op bedrijventerrein De Paal in Almere Haven.
De kunstenaars van broedplaats De Paal werken samen met het KunstKwartier Almere Haven. In dit bedrijfsgebouw aan De Paal 37 werkt een aantal professionele kunstenaars die samen met gastkunstenaars een kleurrijke verkoop organiseren van kunstvoorwerpen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de ateliers en een praatje maken met de kunstenaar.
Aan kunst is er die dag van 11.00 tot 19.00 uur voor iedereen wel wat te vinden. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de werken te bewonderen. Mensen kunnen hier hun betekenisvolle en persoonlijke decembercadeaus kopen.
Deelnemende kunstenaars: Frea Lenger, Folkje Nawijn, Atelier MW Myriam Weisz, Foktje Verhoef, Peter Boonstra, Jan de Groot, Catherina Lissner, Daniella en Dalou van Eembergen, Linda van Dam, Brechtje Schipper, Gerard van Kerkhof, Petra Plantje(Weisz), Johanna Braeunlich en Majeed Saeeyan.
Artikel geplaatst op: 22 november 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen