Huiskamerconcert van meesterpianiste Klará Würtz

FAUNABUURT - Meesterpianiste Klará Würtz geeft zondag 10 december een huiskamerconcert in de Pythonstraat 14 in het kader van Kunst in de Kamer. De inloop is om 14.00 uur, het recital begint om 14.30 uur.
Meesterpianiste Klará Würtz. (Foto: aangeleverd)

Klará Würtz is van geboorte Hongaarse. Zij woont sinds 1996 in Amsterdam. De pianiste is vooral bekend als Mozartvertolkster. Zij heeft tientallen cd’s uitgebracht waaronder een complete box met sonates van Mozart.
Kunst in de Kamer is in Almere betrekkelijk nieuw. De landelijke stichting kent een geschiedenis die teruggaat tot in de Tweede Wereldoorlog. Kunstlievende Nederlanders boden toen hun huiskamer aan voor artiesten die weigerden voor de cultuurkamer op te treden. Zij waren daardoor aangewezen op clandestiene speelplekken.
Nu is Kunst in de Kamer een initiatief om jonge talentvolle en professionele artiesten de kans te geven podiumervaring op te doen in de veilige, beschermde atmosfeer van de huiskamer.
Aanmelden

Inloop 14.00 uur, aanvang 14.30 uur. Toegang kost 22,50 euro. Hierbij zijn een programmablad, koffie en thee en na afloop een wijntje met diverse hapjes inbegrepen. Aanmelden voor het recital kan via jannygeels@solcon.nl of miekebours@upcmail.nl
Artikel geplaatst op: 27 november 2017 - 10:53

Gerelateerd

Delen