Ook in het nieuwe jaar weer First Friday bij Corrosia

HAVEN CENTRUM – De vijfde editie van First Friday vindt plaats op vrijdag 5 januari om 20.00 uur. Op het programma staat de muziektheatervoorstelling ‘Waar heb je zolang gezeten’ van Floris Devooght, een indringende expositie van Ted Struwer met illustraties over liefdesverdriet en de grillige voorstelling ‘Hope She Was Worth It’ De Opera van Sien Vanmaele.
(Afbeelding: Ted Struwer)

De voorstelling 'Waar heb je zolang gezeten' van Floris Devooght is een monoloog over een jongen die zocht, maar nooit vond. Het is een tragikomische muziektheatervoorstelling.
Ted Struwer is al een bekende van First Friday. Begin dit seizoen ontwierp ze de illustraties die te zien zijn op de posters van de maandelijkse avonden. Speciaal voor de vijfde editie van First Friday stelt zij een expositie samen met illustraties over liefdesverdriet. De frictie tussen de pijn van het verdriet en de manieren waarop mensen afleiding zoeken van deze gevoelens intrigeert haar.
In 'Hope She Was Worth It - De opera' rekent Sien Vanmaele af met de geliefde die haar bedrogen heeft. Op komische, maar doordringende wijze haalt ze herinneringen op aan hun tijd samen. Haar poëtische relaas wordt ondersteund door een grillige soundscape van Jan Dousselaere.
De voorstelling is vrijdag 5 januari bij Corrosia Theater, Expo & Film aan de Markt 43 in Almere Haven. Het programma start om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop voor 5 euro (studenten betalen 2,50 euro op vertoon van hun studentenkaart) aan de deur en via www.corrosia.nl
Artikel geplaatst op: 03 januari 2018 - 17:11

Gerelateerd

Delen