Theatergroep BonteHond zoekt muzikaal talent

ALMERE – Jeugdtheatergroep BonteHond zoekt muzikale talenten die het ‘Clublied’ kunnen vertolken. Op de talentenjacht, zaterdagmiddag 10 maart, bepaalt een vakkundige jury de winnaar die de eigen versie van het Clublied mag spelen tijdens de nieuwe voorstelling ‘SCHOPPEN’, 22 spelers en een scheidsrechter.

(Foto: Kamerich & Budwilowitz/Eyes2)


Iedereen kan zich inschrijven: solo, met een groepje, een koor, alles mag. De muzikale talentenjacht is voor 10 jaar en ouder (dus óók voor volwassenen), voor zangers/zangeressen. De winnaar wint een optreden met zijn of haar vertolking van het ‘Clublied’ op de middenstip van het voetbalveld, dat de aftrap vormt van de voorstelling in op de velden van FC Almere aan de Sportmark in Haven op 21 april. Ook krijgen zij professionele begeleiding en tips & tricks van muziek-profs.
De theatervoorstelling/voetbalwedstrijd SCHOPPEN is een productie van BonteHond en de Utrechtse theatergroep Dox en speelt op voetbalvelden.
Op www.bontehond.net/clublied kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Die ontvangen dan het Clublied en de liedtekst om er een eigen versie van te maken. Uit alle inzendingen maakt de jury een voorselectie voor de talentenjacht op 10 maart in Almere. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 februari.

Artikel geplaatst op: 21 januari 2018 - 15:26

Gerelateerd

Delen