Inschrijving Tour of Art Flevoland van start

ALMERE - De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2018, het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland, is maandag 29 januari van start gegaan. Inschrijving staat open voor alle Flevolandse beeldend kunstenaars.
Tour of Art Flevoland vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober. De inschrijving is gestart. (Foto: aangeleverd)

Kunstenaars die op de mailinglijst 2018 van de organisatie staan, hebben inmiddels via e-mail een uitnodiging ontvangen om in te schrijven. Maar ook Flevolandse beeldend kunstenaars, die geen bericht hebben ontvangen, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.
De Tour of Art Flevoland vindt het eerste weekend van oktober plaats, zaterdag 6 en zondag 7 oktober. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie, bestaande uit drie (jaarlijks wisselende) mensen van buiten Flevoland, die veel ervaring hebben in het beoordelen van beeldende kunst. Op basis hiervan wordt de selectie voor deelname gemaakt. Deze ballotage wordt gedaan om kwalitatief goede kunst te kunnen bieden aan de bezoekers.
De organisatie zorgt ook voor een evenwichtige en passende indeling van de deelnemers over de beschikbare deelnemerslocaties in Lelystad. Dit kunnen locaties zijn die door bedrijven of andere organisaties beschikbaar gesteld worden, of ateliers, beeldentuinen of huizen van Lelystadse deelnemers. Per locatie nemen drie tot zes kunstenaars deel. Ook Flevolandse kunstenaars van buiten Lelystad kunnen zich aanmelden.
Inschrijven kan tot 3 maart. Meer informatie en aanmelden via: www.tourofartflevoland.nl
Artikel geplaatst op: 23 januari 2018 - 16:31

Gerelateerd

Delen