Laatste editie First Friday van dit seizoen

HAVEN CENTRUM – In Corrosia Theater, Expo & Film aan de Markt 43 is vrijdag 2 februari vanaf 20.00 uur de laatste First Friday van dit seizoen. First Friday is het culturele evenement in Almere Haven waarbij een jong team programmeurs de kans krijgt om culturele avonden vorm te geven.
(Beeld: Ted Struwer)

Op deze avond is onder andere de multidisciplinaire voorstelling ‘Self Accusation’ van Teddy’s Last Ride te zien. Ook staat de intrigerende danssolo ‘Watering a Flower’ van Elise Maniere geprogrammeerd, wordt de film ‘Bloed Kruipt’ vertoond en is de elektronische muziek van het duo Onegg te beluisteren.
Corrosia Theater, Expo & Film is in 2015 begonnen met het project First Friday waarmee zij jonge cultuurprofessionals de kans geeft om elke eerste vrijdag van de maand een artistieke avond samen te stellen.
Kijk voor meer informatie over de programmering op Facebook, Instagram @Firstfriday036 en de website www.corrosia.nl. Kaarten zijn te koop voor 5 euro, studenten betalen 2,50 euro op vertoon van hun studentenkaart.
Artikel geplaatst op: 24 januari 2018 - 17:28

Gerelateerd

Delen