TOP Almere zoekt nieuwe talenten

HAVEN – TOP Almere zoekt talenten die vanaf eind februari mee willen doen aan een nieuwe serie workshops. Deze lessen in zang, acteren, tapdans en dans zijn ter voorbereiding op aankomende nieuwe projecten.
Op 16 januari gaf Gerrie van der Klei een masterclass aan amateurs van TOP Almere. (Foto: aangeleverd)

Het huidige project van TOP Almere is ‘Weet u nog wel…De Revue?’. De jazzzangeres, actrice, muzikant en danseres Gerrie van der Klei heeft onlangs een masterclass gegeven aan het ensemble van dit project en inspireerde de deelnemers. Vanaf februari gaat de voorstelling ‘Weet u nog wel…De Revue?’ minimaal elf keer spelen in diverse woon-zorgcentra in Almere, Amsterdam, Lelystad en het Gooi. Een van de doelstellingen van TOP Almere is theater brengen naar mensen die niet (meer) naar het theater kunnen toekomen.
Verschillende disciplines

In de lessenserie die vanaf februari start wordt gewerkt aan technieken en vaardigheden van verschillende muziektheater-disciplines. Zang, elementair spel, tapdans en dans worden gegeven door choreografe Sabine Bulder en artistiek leider Dick Schaar. Beiden zijn zeer professioneel en ervaren in het vak. De lessen worden geven in Almere Haven.
Meer informatie via secretaris@topalmere.nl, www.topalmere.nl of 06-51546320.
Artikel geplaatst op: 29 januari 2018 - 11:04

Gerelateerd

Delen