Corrosia viert 2 jaar heropening

HAVEN CENTRUM – Het is twee jaar geleden dat burgemeester Franc Weerwind Corrosia feestelijk heropende. De bewoners in Corrosia hebben sindsdien een veelbelovende start gemaakt in het verzamelpand. Om dat te vieren is er zaterdag 17 februari van 12.00 tot 23.00 uur een open huis.

Op 13 februari 2016 heropende burgemeester Franc Weerwind het verbouwde Corrosia. (Archieffoto: Fred Rotgans)

 

De nieuwe bibliotheek, Corrosia Theater, Expo & Film, De Schoor Welzijnswerk Almere, het gebiedskantoor Almere Haven, Café ROEST en een aantal bewoners van Corrosia tonen hun kunsten. Van diverse muzikale optredens, een workshop origami tot het maken van een flipboek. Ook zal de expositie Paperworks worden geopend. Naast alle activiteiten zijn er mooie aanbiedingen en acties gedurende de hele dag.

Samir Calixto/Korzo Producties & Cello Octet Amsterdam speelt Summa om 20.30 uur in de theaterzaal. De tijdloze, bijna vluchtige kwaliteit van de muziek van Arvo Pärt inspireert acht cellisten en twee dansers tot een bijzondere prestatie.

Voor meer informatie en kaarten: klik hier 

Corrosia is te vinden aan de Markt 39-43 in Almere Haven.

 

Italiaans buffet

Café ROEST verzorgt tussen 17.30 en 20.00 uur een Italiaans buffet voor 7,50 euro per persoon. Voor het buffet is het noodzakelijk om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveren@corrosia.nl voor uiterlijk 10 februari.

Artikel geplaatst op: 06 februari 2018 - 11:34

Gerelateerd

Delen