Theatergroep Spotlight betrekt Glasbak

MUZIEKWIJK - Triade’s theatergroep Spotlight heeft vanaf 1 februari met De Glasbak – Theater & Cultureel Centrum een prachtige professionelere locatie gekregen om hun expressieve vaardigheden te beoefenen.
De theatermakers van Spotlight bekijken hun nieuwe locatie. (Foto: aangeleverd)

‘Spotlight is een groep cliënten van Triade met een verstandelijke beperking met expressief talent. We zijn vorig jaar gestart en hebben in wijkcentrum Huis van de Waterwijk hard geoefend in theater- en muziekvaardigheden’, vertelt Martha de Potter, begeleider, “Afgelopen december heeft dit een prachtige voorstelling als resultaat gehad.” Op maandag, dinsdag en donderdag is Spotlight te vinden in De Glasbak. Geïnteresseerden zijn welkom om langs te komen.
Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen.
Thuis, op school of bij het werk. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontplooien. Dát maakt het leven waardevol. Professionele zorg, volgens de nieuwste inzichten.
Artikel geplaatst op: 13 februari 2018 - 13:21

Gerelateerd

Delen