Voorjaarsconcert Operakoor Almere in Italiaanse sferen

MUZIEKWIJK – Operakoor Almere viert zondag 25 februari om 14.30 uur haar zesde verjaardag met een Italiaans voorjaarsconcert in ’t Klankbord aan de Pianoweg 117.
Het voorjaarsconcert op 25 februari is de eerste van het Operakoor Almere dit jaar. (Foto: aangeleverd)

Tijdens dit concert zullen bekende koren, solo’s en ensembles klinken, waaronder het Paaskoor uit Cavalleria Rusticana, de Triomfmars uit Aïda, Casta Diva uit Norma en het feestelijke Libiamo uit La Traviata. De stukken worden aan de vleugel begeleid door de 19-jarige Almeerse pianist Matthijs Jongen. De presentatie is in handen van Nusch Freijer en het geheel staat onder leiding van dirigent Rutger van Leyden.
Operakoor Almere laat de passie en warmte van het zonnige zuiden in de muziek doorklinken. Daarbij fraaie beelden uit de diverse opera’s. Dit concert is het eerste dit jaar, maar er staat nog meer op de planning. Zoals een concertreis naar Duitsland, diverse optredens en samenwerkingsverbanden.
Kaarten kosten 15 euro (dat is inclusief één consumptie). Ze zijn te bestellen via operakooralmere@hotmail.nl, 06-53761942 of bij de deur. Kijk voor meer informatie op www.operakooralmere.nl of Facebook: OperaKoor-Almere.
Nieuwe leden

Geïnteresseerden zijn iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur welkom bij de repetities in gebouw Forum in Almere Buiten. Leeftijd is niet belangrijk. Passie voor (opera)muziek én plezier in zingen wel.
Artikel geplaatst op: 14 februari 2018 - 11:52

Gerelateerd

Delen