Muziek maar niet voor tere oortjes

STAD CENTRUM – Voor mensen met tere oortjes is ‘Niet lullen maar speeluh!!!’ niet geschikt. Voor mensen die wel wat harde muziek aankunnen is de 8e editie op vrijdag 2 maart een aanrader. Poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat heeft voor die avond Flotz, Badder, F.I.S.T. en Almost Extinct geprogrammeerd.
Niet lullen maar speeluh!!! (Foto: aangeleverd)

Flotz is een punkband uit Almere. Met nummers als Fight Back en Tepelloze Teringvlieg kan je wel begrijpen dat dit een band is waarbij je echt uit je dak kan gaan! Flotz is harde, oorverdovende punkherrie.
Badder is een hardcore/punkband uit België. Verwacht een explosieve set met maatschappijkritische teksten, zoals het hoort in de punk. Maar hun grootste insteek is om negativiteit om te zetten naar een positieve boodschap.
F.I.S.T., Freedom Is Seldom True. Hun missie: zo hard mogelijk spelen en zo hard mogelijk tegen elkaar op springen. F.I.S.T. is een punkband uit ’s-Hertogenbosch.
Almost Extinct is een hardcore punk band uit de Hoekschewaard. DJ Takkeherrie draait de hardste plaatjes voor, tussen en na de shows.
Kaartjes kosten 3 euro in de voorverkoop, 4,30 euro online en 5 euro aan de deur.
Artikel geplaatst op: 26 februari 2018 - 12:06

Gerelateerd

Delen