Papieren kunstwerken én films voor de vakantie in Corrosia

HAVEN CENTRUM – Voor de expositie ‘Paperworks’ heeft gastcurator Fleurie Kloostra bijzondere kunstwerken verzameld gemaakt van papier. Nog tot en met 26 mei te zien in Corrosia Expo aan de Markt 43.
In ‘Reis naar het Noorden’ sluit Sasha zich aan bij de bemanning van een schip en vaart samen met hen naar het verre Noorden. (Foto: aangeleverd)

Kunstenaars zijn in staat om die maagdelijke leegte om te toveren in betekenisvolle beelden die niet alleen raken, maar ook ergens over gaan. Omdat papier relatief goedkoop is, nodigt het uit om snel, intuïtief en instinctief te werk te gaan. De kunstwerken in Paperworks zijn bijna allemaal speciaal voor de ruimte van Corrosia Expo gecreëerd.
De tentoonstelling is elke dinsdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur gratis te bezoeken. Elke zaterdag vinden om 13.00 en 15.00 uur gratis rondleidingen plaats. www.corrosia.nl
KROOST, dé kinderkunstvakantie

Elke voorjaars- en herfstvakantie biedt Corrosia een bomvol kinderprogramma aan. Dit keer reizen we in theater, film en beeldende kunst allerlei verre en soms vreemde werelden door.
Woensdag 28 feb / 15 u / 2,50 euro
Reis naar het Noorden (film, 6). Over een aristocratisch meisje dat haar opa de ontdekkingsreiziger achternagaat die op weg is naar de Noordpool.
Donderdag 1 mrt / 15 u / 2,50 euro
Casper en Emma - De bergen in (film, AL). Over de kleuters Casper en Emma die op vakantie gaan met Caspers ouders, Emma's moeder én berggids Askel, ook single.
Vrijdag 2 mrt / 15 u / 2,50 euro
Menino (film, 6). Over een jongetje dat op zijn zoektocht naar zijn vader de meest wonderschone (geanimeerde) werelden doorkruist.
Artikel geplaatst op: 28 februari 2018 - 14:09

Gerelateerd

Delen