Festival GROW 23 juni op Utopia Eiland

HAVEN – Het GROW Festival verandert Utopia Eiland op zaterdag 23 juni in een festivallocatie. Het festival focust zich op hiphop, r&b en dancehall.
Het festival GROW wordt voor de derde keer georganiseerd. (Foto: archief Almere DEZE WEEK)

Onder andere Freddy Moreira, Dopebwoy, DYNA, Girls Love DJ’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Happy Feelings, I Am Aisha, DJ Flava en De Danshal komen optreden. Er is een beperkt aantal early birds te verkrijgen voor 17,50 euro. Reguliere tickets kosten 22,50 euro. De kaartverkoop start vrijdag 2 maart om 12:00 uur via growfestival.nl.
Floriade

Op de twee podia is dit jaar niet alleen hiphop te horen, maar kan het publiek ook los gaan op r&b, dancehall en moombahton. De focus ligt bij de mainstage op de sound van nu, met namen als DYNA, Freddy Moreira en Dopebwoy. Op de throwback stage worden herinneringen van vroeger naar boven gehaald. Nostalgie zal de boventoon voeren met acts als Happy Feelings, DAISY en DJ Aiscream. Utopia Eiland maakt onderdeel uit van Floriade 2022. Stichting Urban Greeners beheert het eiland. Naast het muzikale programma verzorgt Urban Greeners het randprogramma. Vorig jaar konden bezoekers van GROW Festival onder andere Tinderen op basis van hun DNA, popcorn van planten maken en een skateboard ‘bakken’ van grachtenplastic. Informatie over het randprogramma van dit jaar wordt later bekend gemaakt.
Artikel geplaatst op: 28 februari 2018 - 14:18

Gerelateerd

Delen