Toneelgroep Sterrenstof speelt Broadway-bewerking De Bestemming

STAD CENTRUM - Toneelgroep Sterrenstof speelt  zaterdag 10 maart om 20.00 uur voor de eerste keer in Almere. Tijdens de voorstelling 'De Bestemming', te zien in Kunstlinie Almere Flevoland, wordt het publiek meegenomen in het verhaal van Ben en Sara, die voor een belangrijke keuze worden gesteld. 

 

De Bestemming is een bewerking van het Broadway-stuk ‘The Mercy Seat’, geschreven door Neil LaBute in 2002. Ben en Sara kunnen de keuze maken om een nieuw leven te beginnen, naar aanleiding van een grote aanslag. De grootste aanslag die Nederland ooit heeft gekend, heeft plaatsgevonden in Almere. De gevolgen zijn enorm. Midden in de chaos, de rook en het puin staan de twee geliefden op een kruispunt in hun leven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelgroepsterrenstof.nl. De Bestemming is 6, 7 en 8 april ook te zien in Reigers Inn. 

 

Toneelgroep Sterrenstof
Toneelgroep Sterrenstof heeft een doel. Namelijk, het inspireren en enthousiasmeren van een nieuwe generatie. Zij gaan op zoek naar actuele verhalen en thema’s die (jonge) mensen bezighouden.

Artikel geplaatst op: 07 maart 2018 - 09:05

Gerelateerd

Delen