Top Almere houdt audities voor kerstshow

ALMERE – Stichting Top Almere houdt donderdag 29 maart, dinsdag 3 april en donderdag 5 april drie audities voor een grote kerstshow in december. De voorstelling, die waarschijnlijk de Flevo Christmas Proms zal gaan heten, wordt geproduceerd met Top Almere, het theaterorkest van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest en Kunstlinie Almere Flevoland.
Top Almere, het AJSO en KAF werkten maart vorig jaar samen voor de show ‘Broadway aan het Weerwater’. (Foto: aangeleverd)

De drie organisaties werkten maart vorig jaar ook samen voor de musicalshow ‘Broadway aan het Weerwater’. Voor de komende kerstshow zoekt Top Almere mannen en vrouwen vanaf 15 jaar die goed kunnen zingen, acteren of dansen. Deelnemers van Top Almere zullen de muziektheaterelementen verzorgen en de verbindende lijn uitvoeren als ensemble of solist.
Saamhorigheid

Er wordt een brede samenwerking gezocht met diverse koren/ensembles uit Flevoland om met elkaar een bijzondere productie te maken. Deze brede samenwerking sluit mooi aan bij de kerstthematiek van saamhorigheid. Het wordt een gevarieerd programma met muziek van Bach tot Beyonce.
De algehele muzikale leiding is in handen van AJSO-dirigent Hans Welle. De regie en staging is in handen van Dick Schaar en Sabine Bulder, artistiek leider en choreograaf van Top Almere.
Aanmelden voor een auditie? Mail je cv naar: secretaris@topalmere.nl.
Artikel geplaatst op: 28 maart 2018 - 16:08

Gerelateerd

Delen