Kaffee Kuchen Konzert met de Gooise Operette

MUZIEKWIJK - Voor het eerst presenteert de Gooise Operette haar 'Kaffee Kuchen Konzert' in Almere. Tussen de muzikale gangen door wordt het publiek zondag 13 mei in De Glasbak getrakteerd op koffie, thee en lekkernijen. Een concert in ontspannen sfeer aan gezellige tafeltjes. Met recht een ‘lekker middagje uit’ én een verrassend moederdagcadeautje.
De Gooise Operette is al 52 jaar het enige operettegezelschap dat Het Gooi rijk is en heeft als een van de weinige operettegezelschappen in Nederland vastgehouden aan het operettegenre, dat weer steeds populairder lijkt te worden als licht klassieke muziekvorm; denk maar aan de succesvolle concerten van André Rieu. Maar ook de Gooise Operette trekt jaarlijks volle zalen. Op 26, 27 en 28 oktober zet het gezelschap de complete operette The Pirates of Penzance op de planken in theater Spant in Bussum. Daarnaast geven zij concerten in de regio, waarbij het Kaffee Kuchen Konzert-concept heel populair is.
Operetteliefhebbers zijn van harte welkom op zondag 13 mei in De Glasbak aan de Lierstraat 21. Aanvang 14.30 uur. Kaarten (inclusief onbeperkt koffie/thee en lekkers) kosten 18,50 euro en zijn te bestellen via www.gooiseoperette.com of 06-13959221.
Artikel geplaatst op: 06 mei 2018 - 08:27

Gerelateerd

Delen