8 stoere vrouwen op het scherm tijdens Kinepolis Ladies Night

STAD CENTRUM – In bioscoop Kinepolis aan het Forum 16 is woensdag 13 juni een ‘bad ass’ Kinepolis Ladies Night. Er is die avond een voorpremière van de actiekomedie ‘Ocean’s 8’. De film start om 20.00 uur, de Ladies Night één uur daarvoor.
In Ocean’s 8 heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen en een beetje moeten wachten op de grootste roof van haar leven. Om de klus te klaren, stelt ze samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) een team van specialisten samen.
Straatoplichtster Constance (Awkwafina), juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), hekwerkexpert Tammy (Sarah Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter) sluiten aan. Het doel van de roof: diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar stelen tijdens een gala. Enige uitdaging: de diamanten hangen om de nek van de welbekende actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway).
Voorafgaand aan de film krijgen bezoekers een drankje, maken kans op toffe prijzen en er zijn in de bioscoop stands met fashion en accessoires geheel in de sfeer van de film.
Kaartjes kosten 14 euro en zijn te koop via kinepolis.nl.
Artikel geplaatst op: 08 mei 2018 - 10:36

Gerelateerd

Delen