Tijdelijke sluiting Club 26Twelve binnen een maand opgeheven

STAD – Burgemeester Weerwind heeft de tijdelijke sluiting van Club 26Twelve met ingang van 10 mei opgeheven. Sinds 12 april 2018 moest Club 26Twelve op last van de burgemeester haar deuren voor drie maanden sluiten. Aanleiding voor deze sluiting was een ernstig geweldsincident op 27 januari 2018. Eerder moest de club ook al dicht vanwege dit incident.


Deze krant berichtte al dat Winston Rose van 26Twelve vond dat de club twee keer gestraft werd voor hetzelfde incident en dat de sluiting meer leek op iets persoonlijks. "Kort na de publicatie in de krant zijn we door de gemeente en de politie uitgenodigd voor gesprekken. Die verliepen in goede sfeer. We hebben aanpassingen toegepast in ons veiligheidsplan. De veiligheid van onze bezoekers is daarmee meer dan voldoende gewaarborgd", zegt Rose. De eigenaar is tevreden over de afspraken die met de gemeente en de politie zijn gemaakt. "Gelukkig zijn we weer open en kunnen onze klanten in 26Twelve weer uitgaan zoals ze bij ons gewend zijn."
De gemeente was tevreden over de getroffen maatregelen en vond dat voldoende om te sluiting van drie maanden op te heffen. 26Twelve is 10 mei al weer opengegaan. Meer informatie: www.26twelve.nl

Artikel geplaatst op: 11 mei 2018 - 13:06

Gerelateerd

Delen