Nieuwe voorstelling van vocalgroup Femail

ALMERE – De voorstelling ‘Catchy’ is de nieuwe voorstelling van het dameskoor Femail. Zeventien ervaren zangeressen brengen onder leiding van dirigent Jetse Bremer ontroerende, verrassende en soms grappige eigentijdse liedjes uit de afgelopen twee jaar.
De première van Catchy is vrijdag 15 juni om 20.00 uur in kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven. Zondag 17 juni wordt een tweede voorstelling gespeeld om 20.00 uur in de Vrije School Raphael aan de Lierstraat in Muziekwijk.
Vocalgroup Femail zingt veelstemmige, eigentijdse close harmony. Het koor is opgericht in 2000 en heeft sindsdien onder leiding van dirigent Jetse Bremer meer dan zestien theaterproducties en diverse kerstconcerten op de planken gebracht. Daarnaast heeft het koor deelgenomen aan korenfestivals. De laatste show van Femail, ‘Niemand weet wat er komt’ was tweemaal uitverkocht en kreeg lovende reacties van een enthousiast publiek.
Kaartjes voor Catchy kosten 12,50 euro en kunnen gereserveerd worden via reserveringen@femail.nl. Meer informatie op www.femail.nl
Artikel geplaatst op: 22 mei 2018 - 13:15

Gerelateerd

Delen