Buitenhoutcollege wint Gouden Caleidoscoop

BUITEN - Het Buitenhoutcollege in Buiten werd op woensdag 30 mei blij verrast. Met hun Kunstcarrousel werd de school winnaar van de Gouden Caleidoscoop Flevoland en ontving daarmee vanuit het Fonds voor de Cultuurparticipatie een gouden beeldje en een geldprijs van 1000 euro.
Cheryl Mak (jurylid Gouden Caleidoscoop Flevoland), Silvia Servais (adviseur Collage-Almere) Chava Saarloos (dansdocent en cultuurcoördinator Buitenhoutcollege), Franka Rodrigues (rector Buitenhoutcollege), Helna Reniers (docent en cultuurcoördinator Buitenhoutcollege) (Foto: aangeleverd)

Collage Almere, centrum voor cultuuronderwijs, nomineerde dit bijzondere cultuurproject bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. De prijs mag de school besteden aan versterking van de Kunstcarrousel.
Cheryl Mak, jurylid van het Fonds voor Cultuurparticipatie, reikte de prijs uit: “De Kunstcarrousel van het Buitenhoutcollege is een prachtig jaarlijks terugkerend project voor leerlingen van Vmbo 1, 2 en 3. Kunst & Cultuur staan door dit project nog meer centraal in de school. Verschillende Almeerse partners zijn bij de Kunstcarrousel betrokken. Hierdoor leren de leerlingen hun stad op een andere manier kennen. In nauwe samenwerking met Collage wordt de Kunstcarrousel vormgegeven. Meer informatie: www.collage-almere.nl
Artikel geplaatst op: 05 juni 2018 - 10:41

Gerelateerd

Delen