Veel Almeers talent op lenteconcert Flevo Zieken Omroep

STAD CENTRUM - Almere heeft veel en veelzijdig muzikaal talent onder zijn inwoners. De Flevo Zieken Omroep maakte daar zaterdagmiddag 16 juni graag gebruik van tijdens het lenteconcert 2018 van de omroep voor de patiënten van het Flevoziekenhuis.
Popkoor BinnesteBuiten tijdens het lenteconcert in het ziekenhuis. (Foto: Lennart van den Berg)

Door Harry Oberendorf
Het concert opende met een geweldig optreden van Lisa Imhoff en Sander Hoek. Sander begeleidde Lisa’s prachtige stem vakkundig op gitaar. Zij brachten onder andere twee eigen liedjes van Lisa en twee van Sander. Na dit singer-songwriter duo trakteerde pianist en organist Tony Karam met de zangers Ramy en Madhat het publiek op een 5-tal liederen uit Syrië. Tony zei dat hij en zijn zangers graag optraden op dit lenteconcert in het ziekenhuis. Zij wilden met hun Syrische bluesmuziek Nederland en onze stad danken voor de gastvrije opvang na hun vlucht uit Syrië. Ramy ontroerde met Tony aan de piano nog met ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij.
Het Popkoor BinnensteBuiten trad als laatste op. Het liet zijn grote muzikale kwaliteit horen in een aantal swingende nummers uit zijn rijke repertoire. Henk Abbink begeleidde en dirigeerde het koor geïnspireerd vanaf de piano. Het publiek liet duidelijk blijken dat het alle optredens waardeerde.
De Flevo Zieken Omroep zond het concert live uit in het ziekenhuis.
Artikel geplaatst op: 18 juni 2018 - 11:50

Gerelateerd

Delen