Zomers feestje op het strand met Summerpark Festival

ALMEERDERZAND – Summerpark Festival viert zondag 8 juli vanaf 13.00 uur de zomer met een groot feest op het Almere Strand.
Summer Park in 2017. (Foto: Michiel Ton)

Pacha Ibiza strijkt dit jaar neer op één van Nederlands mooiste festivallocaties met een mix van water, bomen en een prachtig strand. De iconische Pacha-kersen met als thuisbasis Ibiza staan al decennia garant voor feesten waar je ‘u’ tegen zegt. Op het Almere Strand zal de exclusieve clubketen de open air stage hosten met een ijzersterke house line-up, spectaculair decor en verbluffend entertainment.
Naast Pacha Ibiza maakt ook de Amsterdamse techno-organisatie ‘Verknipt’ zijn debuut op Summerpark, met een onweerstaanbare techno line-up bestaande uit Gary Beck, Slam & RODod.
Naast deze nieuwkomers blijft de Parkstage traditiegetrouw het domein voor alle urban fans. De line-up bevat, naast de heetste urban DJ’s zoals Bizzey en Freddy Moreira, dit jaar ook twee live-optredens van SFB en Jonna Fraser.
Misschien wel het populairste clubconcept van Nederland, Rewind, maakte vorig jaar zijn debuut op Summerpark Festival en keert dit jaar terug met een speciale poolstage.
De organisatie verwacht 15.000 bezoekers. Tickets zijn te koop op www.summerpark.nl en kosten vanaf 32,50 euro.
Artikel geplaatst op: 21 juni 2018 - 14:53

Gerelateerd

Delen