Swingen op de boot

Door Kirsten Thuis-Woudenberg
NOORDERPLASSEN-WEST – Vanaf de waterkant of op een bootje, onder het genot van een hapje en een drankje, genoten bewoners van Noorderplassen-West afgelopen zaterdag van livemuziek tijdens het MidSummer Festival in de Octant-Haven.
Het was een drukte van belang bij de springkussens. Kinderen genoten van gratis poffertjes, popcorn, suikerspinnen en limonade. (Foto: aangeleverd)

Watersportvereniging (WSV) Noorderplassen-West organiseerde de zevende editie van het festival. Het festival startte met leuke activiteiten en muziek voor kinderen uit de wijk. Zo waren er springkussens, verschillende spelletjes en konden de kinderen zich laten schminken. De kinderen genoten van gratis poffertjes, popcorn, suikerspinnen en limonade.
In de avond waren er, vanaf het podium op de grote zwemsteiger, verschillende live-optredens van Sweet ReBelle, Exit en DJ Rémy. Het festival was gratis toegankelijk en is mede mogelijk gemaakt door sponsoring en een gemeentebijdrage.
De Octant-Haven is, volgens de watersportvereniging, de uitgelezen plek voor het muziekfestival. “Het brengt gezelligheid voor onze leden en bewoners in onze fraaie wijk en is goed voor de sociale cohesie. Daarnaast is het dé gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met dit unieke stukje Almere”, aldus de organisatie.
Artikel geplaatst op: 25 juni 2018 - 11:23

Gerelateerd

Delen