Countryrockformatie Level 50 Band zoekt drummer

TUSSEN DE VAARTEN – De Almeerse band Level 50 Band zoekt een drummer. Maar dat is niet makkelijk. “Waar zijn al die muzikanten toch gebleven?” vraagt basgitarist Willem Versluys zich af.

De band - toen nog met drummer - in actie. (Foto: aangeleverd)


De leden van de Level 50 Band hebben door de jaren heen plezier gehouden in het samen spelen en hebben elkaar gevonden in de liefde voor de muziek. Nu zoeken ze een nieuwe drummer. Versluys: “Maar die is nergens te vinden. Dat begrijp je toch niet? In de jaren ‘60 had je in bijna iedere straat wel een bandje, gitarist of drummer die vol goede moed pogingen deed het te gaan maken in de popmuziek. Voor velen bleef dat beperkt tot lokale bekendheid of wat jammen in een garage of in de huiskamer. Maar waar zijn al die mannen gebleven die jarenlang plezier hadden in drummen? Allemaal de stokken aan de wilgen gehangen? Drumstel verkocht of op zolder opgeborgen en nooit meer naar om gekeken?”
De bandleden zijn allemaal boven de 50. Versluys laat weten hoe leuk het is om in een band te spelen. “Om een oude hobby weer op te pakken en één keer per week met leeftijdgenoten samen te spelen, te genieten van muziek maken en mogelijk af en toe weer eens optreden, is heel leuk. Kom op woensdagavond eens naar buutcentrum Cobra aan de Hildo Kropstraat 8 in Tussen de Vaarten en zie hoe leuk het kan zijn om samen muziek te maken.”
Meer info via willemversluys101@hotmail.com of bel 06-52025774.

Artikel geplaatst op: 27 juni 2018 - 14:35

Gerelateerd

Delen