Expo voor één dag op de Markt

HAVEN CENTRUM - kunstenaar Daan den Houter maakt op zaterdag 21 juli samen met inwoners van Almere Haven een Expo voor 1 Dag. Met deze tijdelijke expositie stelt Den Houter het begrip ‘waarde’ ter discussie en gaat hij aan de slag met het daaruit voortkomende vraagstuk: wanneer is iets kunst en hoe krijgt kunst waarde?

Bezoekers zijn op zaterdag 21 juli vanaf 10.00 uur, van harte welkom om te komen kijken naar en deel te nemen aan de transformatie van de Markt. De waarde van het plein zal door de transformatie (tijdelijk) toenemen. De begrippen ‘waarde’ en ‘tijd’ zijn terugkerende begrippen in het werk van Den Houter. Deze begrippen zijn tevens het uitgangspunt voor zijn expositie Acht uur / Eight Hour bij Corrosia Expo. Door een spel met het concept van tijdelijkheid zet hij de vraag wat waardevol is op scherp.
Expo voor 1 Dag is onderdeel van Corrosia Square: een artistiek zomerprogramma op de Markt in Haven. Corrosia Theater, Expo & Film vindt het belangrijk dat het centrum van Haven levendiger wordt, en bespeelt daarom letterlijk haar omgeving. Aan alle Almeerders de uitnodiging om mee te doen!
Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het plein voor de deur van Corrosia: aan de Markt. Meer informatie en het volledige programma op: www.corrosia.nl.
Artikel geplaatst op: 17 juli 2018 - 06:00

Gerelateerd

Delen