Feest met Peppa Pig in Almere

STAD CENTRUM - Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt op zaterdag 16 maart naar Kunstlinie Almere Flevoland in Almere. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in de verrassende nieuwe familiemusical ‘Verrassingsfeest’.

(Foto: Wim Lanser)

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Het wordt een hele bijzondere dag... Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn!

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie! Na afloop komt Peppa naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met de bezoekers.

Zaterdag 16 maart om 14.00 uur bij Kunstlinie Almere Flevoland aan de Esplanade. Kaartje à € 16,25 euro (exclusief reserveringskosten) zijn te bestellen via www.kaf.nl of 036 84 55 555. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.

 

Artikel geplaatst op: 13 maart 2019 - 09:08

Gerelateerd

Delen