BonteHond zoekt jongeren voor atelier Unspoken Word

ALMERE – BonteHond organiseert in samenwerking met Theater Na de Dam het atelier Unspoken Word. Hiervoor is het Almeerse theatergezelschap op zoek naar jongeren tussen de 12 en 21 jaar die affiniteit hebben met bijvoorbeeld muziek, spoken word, dans, theater, poëzie of fotografie (of iets totaal anders).

 

Hoe uit je je als je geen vrijheid hebt? En hoe uit je je als je álle vrijheid hebt? Voor Theater na de Dam onderzoekt Theatergezelschap BonteHond samen met een groep jongeren verschillende manieren om je te uiten. Is het mogelijk om een nieuwe taal te ontwikkelen? Hoe praat je als je niks mag zeggen? UNSPOKEN WORD is geïnspireerd op de oorlogsgeschiedenis van Flevoland en de Noordoostpolder, tegen het licht van de huidige maatschappij. Het project zal op 4 mei worden gepresenteerd en van 1 tot en met 5 mei als atelier meereizen met de voorstelling Volgens Mij.

Het atelier Unspoken Word vindt plaats van 18.30 tot 20.30 uur op de maandag 8 en 25 maart, maandag 1, 8 en 15 april, dinsdag 23 april en in de meivakantie. Mail voor meer informatie of aanmelden naar  sandy@bontehond.net.

 

Artikel geplaatst op: 13 maart 2019 - 10:44

Gerelateerd

Delen