Eerste prikkelarme kermis van Almere in Buiten

BUITEN CENTRUM - Het kermisseizoen begint zaterdag 23 maart met een primeur: een prikkelarme kermis. Dat betekent dat tussen 12.00 en 14.00 uur alle geluidsinstallaties en special effects uitgaan en de lichten worden gedimd.

Buurman en buurman. (Foto: aangeleverd)


Zo is de kermis in Almere Buiten geschikt voor mensen die wél van kermisattracties houden, maar niet tegen teveel prikkels kunnen, zoals mensen met autisme, ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid. Maar natuurlijk zijn alle andere kermisliefhebbers ook van harte welkom. Liefhebbers van het Doolhof, de Breakdance, grijpkranen en vele kinderattracties kunnen negen dagen lang hun hart ophalen aan het Rio de Janeiroplein.
Nieuw dit jaar is ook de mega-kortingsdag op vrijdag 29 maart. De hele dag zijn alle attracties met veel korting toegankelijk. De kortingen zijn te vinden bij de attracties en kramen op de kermis. Een vertrouwd gezicht is Clown Desalles. Op zondag 24 maart bezoekt hij van 15.00 tot 17.00 uur de kermis voor een meet & greet met zijn jonge fans. Op woensdag 27 maart komen tussen 15.00 en 15.45 uur Buurman en Buurman langs voor een meet & greet en zondag 31 maart bezoeken levensechte dino´s de kermis tussen 15.00 en 17.00 uur.

Artikel geplaatst op: 19 maart 2019 - 08:47

Gerelateerd

Delen