Kunstmakers kunnen ideeën insturen voor Land Art Weekend

FLEVOLAND – Land Art Flevoland organiseert voor de derde keer het Land Art Weekend, op zaterdag 1 en zondag 2 juni. Kunstmakers die dan iets willen laten zien, kunnen tot maandag 1 april hun ideeën in sturen.

De Groene Kathedraal in Almere. (Foto: Gert Schutte)


Tijdens dit weekend worden op locatie verschillende activiteiten georganiseerd. De gidsen van Land Art Flevoland geven ter plekke uitleg, er zijn versnaperingen en voor kinderen leuke doe-opdrachten. Daarnaast wil Land Art Flevoland vanaf dit jaar ruimte geven aan liefhebbers en kunstmakers om zelf iets bij de Land Art te doen of te laten zien. Er zijn twee dagen en negen locaties, dus er is veel ruimte voor initiatieven, acties, workshops, bijeenkomsten en voorstellingen.
Wie met zijn koor altijd al eens op een mooie plek in de open lucht wilde zingen, of een bijzondere wedstrijd wil doen met de fotoclub, of eens een schrijversworkshop op een hele andere plek wil houden kan terecht bij Land Art Flevoland. De organisatie biedt hiervoor de context van de landschapskunst, draagt zorg voor vergunningen en meldingen per locatie, zorgt voor promotie en communicatie en waar mogelijk ondersteuning bij de organisatie.
Ideeën kunnen vóór 1 april worden gemaild naar martine@landartflevoland.nl.

Artikel geplaatst op: 25 maart 2019 - 09:51

Gerelateerd

Delen