Kaartverkoop voor festival Gestrand gestart

ALMERE - De kaartverkoop van Gestrand 2019 is gestart. De dertiende editie van het festival vindt plaats op 20 en 21 juli bij Strandbad Duin. Dit jaar wordt een aantal nieuwe zaken geïntroduceerd. Zo zijn er voor het eerst twee festivaldagen en worden er dit jaar tickets verkocht voor het evenement dat voorheen gratis toegankelijk was.

De sfeer van het vernieuwde festival blijft hetzelfde. (Foto: Richard Terborg)


Gestrand is net als voorgaande jaren weer een festival voor het hele gezin, met muziek, theater, beeldende kunst, dans, comedy en andere activiteiten op het Almeerderstrand. Ooit gestart als een kleinschalig strandfeestje voor een groep vrienden, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement dat zo'n 6000 bezoekers trekt. Reden voor de organisatie om na te denken over de toekomst van het festival.
"Toen we vorig jaar terug naar de tekentafel gingen, hebben wij besproken hoe wij Gestrand kunnen laten voortbestaan zonder de kern van ons bestaan te verliezen en niet uit onze voegen te groeien. Het voortbestaan van het festival werd verkozen boven een volledig gratis festival”, aldus Remon Popelier namens de organisatie.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via http://bit.ly/Gestrand19Tickets. Je kunt kaarten kopen voor één van beide dagen (9,50 euro), of voor het hele weekend (16,50). Kinderen van 4 tot en met 13 jaar betalen 5,50 euro voor een van beide dagen of 7,50 euro voor het hele weekend. De allerkleinsten tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. “Zorg dat je er snel bij bent, er is een beperkt aantal 'vaarbewijzen'. Wanneer deze tickets zijn uitverkocht, kost het je meer dukaten”, aldus Popelier.
Gestrand 2019 vindt plaats op zaterdag 20 juli van 13.00 tot 00.00 uur en zondag 21 juli van 13.00 tot 23.00 uur. Ga voor meer informatie naar https://www.facebook.com/GestrandFestival.

Artikel geplaatst op: 26 april 2019 - 08:03

Gerelateerd

Delen