Corrosia zoekt teamleden voor vijfde seizoen First Friday

HAVEN CENTRUM - Voor het vijfde jaar op een rij biedt Corrosia Theater, Expo & Film jongeren de kans om ervaring op te doen in de culturele sector als teamlid van First Friday. Dit is een maandelijks terugkerend evenement waarbij studenten en net afgestudeerden het programma samenstellen en organiseren.

(Foto: aangeleverd)


Op deze avond kan en mag alles gebeuren op het gebied van kunst en cultuur. De teamleden vervullen de functie van talentscout, redactie, programmeur, producent en promotor. Het programma kan uit van alles bestaan: van theater, muziek, performance en film tot installaties, mode, design en food.
First Friday is een werkervaringsplek. De teamleden worden meegenomen in de wereld van programmeurs en curators, leren de fijne kneepjes van het communicatie vak en krijgen de kans om zelfstandig culturele evenementen te produceren. Daarnaast bouwen de jongeren aan een professioneel netwerk en doen zij een flinke dosis werkervaring én veel kunstkennis op. Ken jij iemand die helemaal past binnen dit plaatje of ben jij zelf zo’n iemand? Kijk snel op corrosia.nl voor meer informatie.

Artikel geplaatst op: 01 mei 2019 - 12:33

Gerelateerd

Delen