Almeerse rapper Lil MG wint Publieksprijs Grote Prijs van Nederland

Door Petra Onderwater
ALMERE – Almeerse rapper Lil MG heeft de publieksprijs gewonnen van de Grote Prijs van Nederland. De finale van de categorie Hiphop vond zaterdagavond plaats in De Melkweg in Amsterdam.

Lil MG mocht zaterdag de Publieksprijs Hiphop in ontvangst nemen in De Melkweg. (Foto: Rocky Khedoe, 1331visuals)


“Het was echt een toffe avond. Ik heb ervan genoten”, vertelt de Almeerder. “In de prijzen vallen is altijd goed. Dit is mijn eerste prijs en gelijk een belangrijke.” Tijdens de voorronde en de halve finale van de Grote Prijs van Nederland was Lil MG ook al de overtuigende publieksfavoriet met veruit de meeste stemmen. “Ik ben heel blij dat ik zoveel steun kreeg van al mijn fans, vrienden en familie, waardoor ik uiteindelijk de Publiekswinnaar ben geworden met de meeste stemmen ooit!”

 

Eredivisie

Lil MG heeft als Publiekswinnaar onder andere een werkbudget van 500 euro, studiotijd en oefenruimte in de Qfactory gewonnen. Verder krijgen alle finalisten een intensief na-traject, met coaching, workshops en ondersteuning vanuit de Grote Prijs. Onder luid applaus nam Lil MG zaterdagavond zijn prijs in ontvangst. “Deze finale was een grote eer, daarom stond ik in mijn Almere City tenue op het podium. Nu is het tijd om de Eredivisie mee te spelen", lacht de trotse Almeerder.

Artikel geplaatst op: 20 mei 2019 - 10:20

Gerelateerd

Delen