Feestelijke videopresentatie Caroline in ’t Veld en band

REGENBOOGBUURT – De Almeerse zangeres en accordeonist Caroline in ’t Veld en haar band presenteren woensdag 29 mei om 19.30 uur hun videoclip ‘De Lente zal niet anders zijn’. De feestelijke presentatie vindt plaats in openbare basisschool Het Spectrum aan de Regenboogweg in Buiten.

Still uit de videoclip.


De bloeiende Japanse sierkersen van de Regenboogbuurt vormen het decor voor de clip. “Wij spelen een promotietour van ons album ‘Vals Paradijs’ in de Plato Concerto winkels en die hebben video walls. Zij vroegen om een clip, maar die hadden we helemaal niet. Daarom vroegen wij regisseur Sherazade Fritze of zij een clip kon maken”, vertelt In ’t Veld. “We zijn enorm trots op het resultaat. Tijdens deze videopresentatie gaan we daarom regisseur Sherazade Fritze in het zonnetje zetten.”
Caroline in ’t Veld en haar band gaan live spelen en ook Popkoor Binnenstebuiten laat van zich horen. In ’t Veld: “De avond is geadopteerd door de Stichting Regenboogbuurt, die kunstenaars stimuleert om de buurt te betrekken in hun artistieke activiteiten.” Belangstellenden zijn welkom en toegang is gratis.
'De Lente zal niet anders zijn' van Caroline in 't Veld is te bewonderen op YouTube.

Artikel geplaatst op: 27 mei 2019 - 12:04

Gerelateerd

Delen