Feestelijke opening SensesLAB op Almeerderstrand

ALMERE - CitySenses bouwt volop aan een Labyrinth of the Senses [LotS]. Om onderdelen van dit zintuigenlabyrint uit te werken en te testen voor publiek, staat het SensesLAB vanaf maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, op het Almeerderstrand, vlakbij restaurant Poortdok.


[LotS] wordt een rondreizend labyrint waar zowel kinderen als volwassenen leren om hun zintuigen opnieuw te gebruiken. Als bezoeker kun je bijvoorbeeld plaatsnemen in een stilte-ei, een schoonheidselixer proeven of merken hoe kleur jouw emoties kan beïnvloeden. De reacties op en de resultaten van de workshops tijdens SensesLAB op het Almeerderstrand maken onderdeel uit van het uiteindelijke ontwerp. Na verschillende proefopstellingen en workshops tijdens de zomervakantie zal het complete labyrint worden onthuld tijdens het Uitfestival dat eind september plaatsvindt in Almere Centrum.

Programma


Het SensesLAB wordt op Tweede Pinksterdag om 14.00 uur geopend met een kleine smaaksensatie [TASTE].
Om 14.30 uur is een muzikaal optreden van pianist Mark Kirkenier [SOUND].
Om 15.00 uur geeft Jos Rosier met zijn partner Sara Pereira een contact performance [TOUCH].
Om 15.30 uur gaat kunstenares Mira Ticheler met het publiek op zoek naar ‘de geur van thuis’ [SCENT].
Om 16.00 uur is de feestelijke afsluiting met de uitreiking van enkele kleurrijke schilderijen van Majeed Saeeyan aan donateurs van [LotS]. [COLOR]
Aanmelden is gewenst via info@citysenses.nl. Meer informatie en een overzicht van de andere proefopstellingen, workshops en de opening in september zijn te vinden op www.citysenses.nl.

Artikel geplaatst op: 05 juni 2019 - 11:53

Gerelateerd

Delen