Ground Control to Major Tom

STAD CENTRUM – De David Bowie coverband Ground Control speelt op zaterdag 8 juni in poppodium De Meester in Almere.


David Bowie is een muzikant met vele gezichten en een ware koploper in de muziekwereld. Van de 70’s tot de 90’s wist hij iedereen keer op keer te verassen. Het is dan ook geen verrassing dat veel muzikanten door hem zijn geïnspireerd. Zo ook de coverband Ground Control, die niet alleen klinkt als de Thin White Duke, maar er ook behoorlijk op lijkt.
Frontman Ries de Wit en de ervaren bandleden van Ground Control hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar met één muzikale passie: David Bowie. Ground Control speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een ‘twist’, maar altijd met respect voor David Bowie zelf. Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’.
De zaal van podium de Meester aan de Rentmeesterstraat gaat open om 19:30 en de aanvang is om 20:30. Tickets zijn verkrijgbaar via www.demeesteralmere.nl of aan de deur.

Artikel geplaatst op: 05 juni 2019 - 09:53

Gerelateerd

Delen