Theatergezelschap BonteHond opent deuren voor expositie

CENTRUM STAD - Theatergezelschap BonteHond opent maandag 17 juni haar deuren voor kinderen, jongeren en alle andere Almeerders. In het kantoor van het Almeerse jeugdtheatergezelschap in gebouw De Voetnoot is een expositie te zien over het theaterbedrijf BonteHond.

(Foto: Vera Duivenvoorden)


Wie langs het kantoor van BonteHond aan het Stadhuisplein loopt ziet een kleurrijke ruimte. De ruimte fungeert naast kantoor ook als expositieruimte met wandvullende scènefoto’s, rekwisieten en andere herinneringen aan voorstellingen van het gezelschap. Het publiek wandelt luisterend naar een audiotour langs de verschillende onderdelen. De stem van artistiek leider René Geerlings neemt je mee en vertelt over het theaterbedrijf BonteHond en alles wat daar voor en achter de schermen bij komt kijken.


Op 17 juni is de expositie van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Via Café op Twee is het publiek de hele dag welkom om te komen kijken en luisteren. De expositie is tot stand gekomen in het kader van KIDD+, een programma voor de eerste twee jaar van het VMBO, met financiële ondersteuning van Cultuurfonds Almere. Meer informatie: www.kunstisdichterbijdanjedenkt.nl.

 

Artikel geplaatst op: 13 juni 2019 - 10:52

Gerelateerd

Delen