Almeerders kunnen weer stemmen op openluchtfilm

HAVEN CENTRUM - Corrosia en de nieuwe bibliotheek slaan de handen weer ineen om een filmvertoning in de openlucht te organiseren op de Markt in Haven. Dit jaar wordt het een avond in Italiaanse sferen op vrijdag 23 augustus.

(Archieffoto)


Almeerders kunnen van 1 tot en met 31 juli weer stemmen op de film die zij willen zien. De meeste stemmen gelden. Er zijn vier films waaruit kan worden gekozen:


La Grande Bellezza (12)
Een 65-jarige journalist heeft in zijn jonge jaren een eenmalig literair succes gehad en sindsdien nooit meer een roman geschreven. Gaandeweg wordt hij geconfronteerd met de leegte van het mondaine nachtleven en probeert hij op een andere manier zingeving en schoonheid te vinden in zijn leven.

A Bigger Splash (12)
Een Amerikaans koppel, bestaande uit een zangeres die haar stem kwijt is en een veel jongere filmmaker, gaan op vakantie in het zuiden van Italië. Plotseling krijgen zij bezoek van de ex van de zangeres, met zijn bloedmooie dochter. Dit zorgt voor veel onderlinge spanningen.

Perfetti Sconosciuti (AL)
Feelgood drama over een niet al te sympathieke familie die tijdens een 50-jarig huwelijksfeest op een eiland strandt als de veerboot niet meer vaart door een storm. Dit zorgt ervoor dat de onderlinge verhoudingen flink op scherp worden gesteld en oud zeer weer naar boven komt.

A Casa Tutti Bene (6)
Komedie over een etentje met drie bevriende stellen en een gescheiden vriend met een rampzalig experiment. Wat gebeurt er als elk inkomend bericht of telefoontje wordt gedeeld en er zo explosieve geheimen boven tafel komen?

Van 1 tot en met 31 juli kan iedereen zijn stem uitbrengen via de online poll op het Facebookevenement van Corrosia Almere Haven. De openluchtfilm met de meeste stemmen wordt vertoond op vrijdag 23 augustus om 21.30 uur. Toegang gratis. Bij slecht weer wordt de filmvertoning verplaatst naar de theaterzaal van Corrosia.

Artikel geplaatst op: 26 juni 2019 - 09:45

Gerelateerd

Delen