Mario Withoud met Echte Mensen in Almere

STAD CENTRUM - Almeerder Mario Withoud treedt voor het eerst in anderhalf jaar weer op in zijn woonplaats. De oud-stadsdichter speelt met Echte Mensen op 12 juli een avondvullende nieuwe voorstelling in De Meester.


Het trio opereert op het snijvlak van spoken word (gesproken poëzie), electro-akoestische soundscapes en liedjes. Echte Mensen zijn zowel tegendraads als hartroerend. De eerlijke teksten gaan over ernstige onderwerpen Dat wordt gebracht met emotie zonder te smartlappen, rebels zonder te vervallen in geschreeuw en geraas, begrijpelijk zonder te vervallen in platheid. Iedereen die Withoud kent, weet dat er echter ook genoeg humor is. Regelmatig is er ruimte voor een bevrijdende lach.

Echte Mensen bestaat uit een drietal ervaren vakmensen die ieder in hun eigen disciplines succesvol en gewaardeerd zijn. De muzikanten Hans Timmermans en Leon van Egmond hebben tientallen jaren ervaring in de eigen disciplines. Mario Withoud is de stem en voornaamste tekstschrijver.

Withoud bracht vorig jaar Van Schokland gekomen uit. Een historische roman waarin ook de geschiedenis van Almere geschetst wordt.
Kaarten voor de voorstelling zijn te koop bij De Meester, Rentmeesterstraat 2, en via internet www.demeesteralmere.nl.

Voor de lezers van ALMERE DEZE WEEK is er een speciale aanbieding. Voor 20 euro krijgen zij Withouds roman Van Schokland gekomen en een kaartje voor de voorstelling van Echte Mensen. De winkelwaarde hiervan is 25 euro. 

Artikel geplaatst op: 21 juni 2019 - 11:13

Gerelateerd

Delen