Bouw mee aan grootste stad van 200.000 Legosteentjes

STAD CENTRUM – In Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) wordt voor de tweede keer de grootste stad van LEGO gebouwd. Er zijn ruim 200.000 Legosteentjes beschikbaar die allemaal op moeten. Bezoekers zijn daarom vijf dagen lang, acht uur per dag welkom om zich uit te leven op de bouwplaats.


Vorig jaar was de eerste editie van All You Can Play. Ruim 500 bezoekers bouwden toen mee aan de grootste stad, met onder andere huizen, kerken, vliegtuigen, auto’s, wolkenkrabbers en treinstations van LEGO.
Ook dit jaar wil KAF zoveel mogelijk kinderen, studenten, ouders en opa’s en oma’s samen brengen om erop los te bouwen. Het liefst zo lang en vaak mogelijk, zodat alle 200.000 Legosteentjes gebruikt worden. Elke dag is er een ander thema aan de hand waarvan gebouwd wordt: dinsdag Sport, woensdag Voertuigen, donderdag Gebouwen en vrijdag Dieren.
All You Can Play is een project van de LEGO Architectuurstudio die speciaal voor KAF ontwikkeld is om fantasie te prikkelen. Voor 1 euro ontvangen bouwers een armband die 5 dagen lang de gelegenheid geeft om met de bouwsteentjes aan de slag te gaan.
Iedereen kan meebouwen van 9 t/m 13 juli tussen 09.00 en 17.00 uur in KAF aan de Esplanade. Meer informatie: www.kaf.nl/allyoucanplay.

Artikel geplaatst op: 28 juni 2019 - 10:03

Gerelateerd

Delen