Comedy opstand in Creative Artlabs

HAVEN CENTRUM – De Almeerse comedian Yaïra komt in opstand voor meer stand-up comedy in Almere. “Comedy brengt mensen samen, het is voor iedereen en laat je je grootste zorgen vergeten.”


Daarom organiseert zij vrijdag 5 juli om 20.00 een comedy opstand bij Creative Artlabs Almere, in samenwerking met het ‘Ik ben geweldig-fonds’ van de NJR en met medewerking van Mo Hersi, Dave Felida, Marc van Gestel en Odette v/d Molen. MC is Raoel Fatehmahomed. In de middag van 5 juli wordt er een workshop gehouden en de deelnemers van deze workshop zullen ook optreden tijdens de avond.
“Er is in de lach geen onderscheid in waar mensen vandaan komen, wat mensen hebben meegemaakt en wat iemand z’n beperking of overtuiging is. Mensen zijn één als ze samen lachen om een suffe of goede grap”, aldus Yaïra over haar initiatief.
Creative Artlabs is gevestigd in het voormalig politiebureau aan de Bivak 1 in Haven. Tickets zijn vooraf te koop op www.tix4all.nl voor 6 euro, inclusief service kosten. Organisatie:www.kijk-een-olifant.nl.

Artikel geplaatst op: 29 juni 2019 - 10:05

Gerelateerd

Delen