Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent

ALMERE – De Almeerse jongerentheatergroep SubSub is weer op zoek naar aanstormend talent. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich opgeven voor de auditiedag op 26 september.

(Foto: Claudia Kamergorodski)


SubSub is op zoek naar jongeren die graag op het podium staan en willen leren acteren of het al kunnen. Zij maken kans om te worden geselecteerd voor een rol in de nieuwste voorstelling of om te worden ze ingedeeld in de trainingsgroep genaamd, SubSubXtra. De nieuwe voorstelling Lucifer gaat in april 2020 in première in Almere en wordt 15 à 20 keer gespeeld.

SubSubXtra


De trainingsgroep De trainingsgroep SubSubXtra wordt in het najaar van 2019 aangeboden. In 10 spellessen leren jongeren hun technieken om het spel te verbeteren. Daarnaast gaan de jongeren samen met Theatergroep SubSub op bezoek bij andere theatergezelschappen. Het trainingsprogramma sluit af met een voorstelling. De trainingen vinden grotendeels plaats op de dinsdagavond vanaf november.

Theatergroep SubSub


Theatergroep SubSub is ontstaan als de jongerentak van Theatergroep Suburbia. Sinds 2017 is SubSub een zelfstandige theatergroep, die meerdere voorstellingen per jaar produceert. SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven en hoever ga je om te zijn wie je bent?
De audities zijn donderdag 26 september tussen 18.00 en 22.00 uur in de Voetnoot aan het Stadhuisplein. Aanmelden kan via www.subsub.nl/inschrijfformulier. In de tweede week van september hoor je via de mail of je bent uitgenodigd om auditie te doen. Je ontvangt dan ook meer informatie over de tijden en wat je moet voorbereiden.

Artikel geplaatst op: 24 juli 2019 - 09:49

Gerelateerd

Delen