Kamperen en live muziek tijdens Sound of Songs Festival

ALMERE – Kamperen in de natuur en genieten van live optredens van nationale en internationale artiesten. Dat kan zaterdag 31 augustus tijdens het intieme Sound of Songsfestival op natuurcamping de Kemphaan.

(Foto: Bram Heeren)


Vorig jaar werd een feestje van singer-songwriter Gitta de Ridder iets groter dan gepland en werd het Sound of Songs festival een feit. Dit jaar kan er weer een weekend worden gekampeerd en zijn de twee intieme podia, het kampvuur en de relaxte sfeer komt terug met een divers programma van folk, singer-songwriters, wereldmuziek en lokaal (vegan) eten en drinken.


Op het programma staan onder andere Nina June, Chris Kikic (Kitchenette, Popronde Oor talent '19 met een speciale unplugged show), The Yess Mess (UK), Daniel van der Zee, Simon Keats (a.k.a. Paul Zoontjens, The Kik), Sophie Janna (Finaliste Mooie Noten '19), en Gitta de Ridder zelf, zullen tussen 13.00 en 21.00 uur op het dagprogramma staan en voor de mensen met een kampeerticket gaat het feestje daarna nog door met meer muziek en marshmallows bij het kampvuur.

Ga voor de volledige line up, meer informatie en het bestellen van tickets naar www.soundofsongs.com.

Artikel geplaatst op: 23 juli 2019 - 14:51

Gerelateerd

Delen