Caroline in’t Veld en MC DRT werken toe naar gezamenlijk project

ALMERE - De Almeerse singer-songwriter Caroline in't Veld en haar band geven op 28 juli een optreden in platenwinkel Concerto in Amsterdam. “Voor dit optreden zouden we graag in een Almeerse platenzaak hebben gestaan, maar die is hier niet meer sinds Platenhuis 't Oor de deuren sloot in 2018. Dat missen we wel."

MC DRT en In't Veld tijdens een eerder optreden in KAF.

Bij Concerto Amsterdam signeert diezelfde middag Def P een album, voorafgaand aan het optreden van In ‘t Veld. “Dat was voor ons de aanleiding om MC DRT, voormalig Stadsrapper van Almere, mee te nemen”, aldus In ’t Veld. MC DRT: "Als we hier niet in de platenzaak kunnen staan, dan nemen wij Ally wel mee naar Amsterdam. Ons verhaal verandert daar verder niet van." Als In ’t Veld en haar band met MC DRT (Dirk Ries) spelen, staat vooral improvisatie over de stad centraal. “Freestylen met liveband is te gek om te doen, maar wel harstikke spannend. In totaal mogen we samen 30 minuten en 8 nummers spelen.”

 

De rapper heeft wel vaker als gast een nummer meegedaan met de band, maar dit optreden is anders. De formatie bereidt zich namelijk voor op een gezamenlijk project later dit jaar en gebruikt het optreden dus ook als oefening. "We moeten straks samen gaan schrijven. Hierdoor leren we elkaar beter kennen."  

In't Veld en MC DRT zijn op zondag 28 juli te zien om 16.00 uur in Concerto Amsterdam, Utrechtsestraat 52-60. Toegang is gratis en publiek is van harte welkom. 

 

 

Artikel geplaatst op: 26 juli 2019 - 06:36

Gerelateerd

Delen