Zangtalentenjacht Flevoland krijgt kans bij Fiesta

WATERWIJK - Het Familiecafé Fiesta aan het Botplein in Waterwijk van Almere is de organisator en het podium waar nieuw zangtalent een kans krijgt zich te manifesteren. Onder de passende titel “SING YOUR SONG!” zal een vakjury in oktober een aantal voorrondes bepalen welke kandidaat voldoende talent heeft door te gaan naar de halve finale van waaruit slechts een paar kandidaten doorgaan naar de finale in november.
Behalve dat er zeer mooie prijzen zijn te verdienen voor de laatst overgebleven drie kandidaten, zal de winnaar of winnares als artiest gepromoot en begeleid worden op weg naar een professionele carrière.
Aanmelden op de facebook pagina van Sing your song flevoland. Stuur een filmpje van jou naar de messenger van Sing your song Flevoland. Ook duo’s en groepen kunnen zich voor dit evenement aanmelden.
Door de professionele vakjury zal niet alleen geluisterd worden naar het/de kwaliteit van het zangtalent maar ook gelet worden op uitstraling, interactie met het publiek, originaliteit, persoonlijkheid etc.
Alle voorrondes, de halve en hele finale zullen worden gepresenteerd door de ervaren presentator Frans Born.
Artikel geplaatst op: 21 augustus 2019 - 08:47

Gerelateerd

Delen