Horeca leren kennen tijdens Bruisend Havenkom

HAVEN - Almeerders kunnen op donderdag 22 augustus tussen 14.00 en 16.30 uur de restaurants leren kennen in de Havenkom. Tijdens Bruisend Havenkom serveren horecagelegenheden een hapje of een drankje voor €2,50. Aanvang voor het evenement is om 14.00 uur in de Havenkom. Aanmelden voor het evenement kan via: http://bit.ly/BruisendHavenkom. Bruisend Havenkom is een programma-onderdeel van Zomer in Haven.
Tijdens Bruisend Havenkom kunnen deelnemers een route afleggen. De route gaat langs verschillende horecagelegenheden in de Havenkom, te Almere Haven. Deelnemers kunnen in groepjes van max. 5 personen de route afleggen. Bij aankomst krijgen de deelnemers een bandje en een route.
Zomer in Haven

Deze zomer wordt er voor het eerst een evenementen reeks georganiseerd in het centrum van Almere Haven. Deze reeks wordt georganiseerd met alle winkeliers en horecagelegenheden van het centrum. Samen slaan ze de handen ineen om van Almere Haven de leukste vakantiebestemming te maken die je maar kunt bedenken. Zij doen dit met behulp van Gemeente Almere.
Artikel geplaatst op: 20 augustus 2019 - 10:06

Gerelateerd

Delen