Warmteprotocol strandfestival ZAND

ALMEERDERSTRAND – Strandfestival ZAND barst zaterdag weer los op het Almeerderstrand. Het wordt morgen perfect festivalweer met veel zon en zo'n 28 graden, maar het warme weer heeft ook consequenties. Daarom heeft de organisatie van ZAND een aantal maatregelen genomen.

 

Bezoekers mogen per persoon een lege bidon/dopper of een flesje van 33cl meenemen. Deze kunnen zij gedurende het hele festival gratis bijvullen met water. Er zijn watervoorzieningen bij de toiletten én er wordt water uitgedeeld bij het hoofdpodium.

Bij de EHBO is extra zonnebrand aanwezig en er is een speciale KWF Insmeerbar met gratis zonnebrand en zonne-tips. In de avond daalt de temperatuur, dus de organisatie raadt aan ook iets van een vest of trui mee te nemen.

Er staan tijdens deze twaalfde editie 20 acts op het programma van strandfestival ZAND. Van Kraantje Pappie tot Snollebollekes en van MAAN tot Tino Martin. Ga voor de volledige line-up en timetable naar www.strandfestivalzand.nl. Daar zijn ook de laatste kaarten nog verkrijgbaar. Volg ZAND ook op Facebook: https://www.facebook.com/strandfestivalzand/

 

Artikel geplaatst op: 23 augustus 2019 - 10:55

Gerelateerd

Delen