The Bigger Picture in KAF Expo

STAD CENTRUM – Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) Expo presenteert vanaf 28 september een divers tentoonstellingsprogramma, getiteld The Bigger Picture. "Dit programma is ook het startschot voor versie 2.0 van de programmering van onze tentoonstellingen", vertelt Adriana Strating, directeur van KAF.
"We brengen een mix van lokaal en internationaal eigentijds talent. Van bekend en bemind, tot pareltjes die je mogelijk nog niet kende." Strating is trots dat ook de tentoonstelling ‘Liu Bolin: Bewogen Beeld’ onderdeel uitmaakt van The Bigger Picture. “Het werk van deze Chinese kunstenaar is al over de hele wereld tentoongesteld en nu voor het eerst te zien in Nederland, in een selectie van 24 foto’s uit verschillende levensfases van Bolin.” Bolin – ook bekend als The Invisible Man of de Kameleonkunstenaar – maakt foto’s waarin hij op het eerste gezicht onzichtbaar is. Zo dwingt hij de bezoeker om beter en langer te kijken.
Verder pakt de Kunstenaars Vereniging Flevoland met ‘Landmark’ groots uit rond de viering van hun 30-jarige bestaan. Dertig Flevolandse kunstenaars hebben gedroomde landschapskunstwerk ontworpen en fictief in het Flevo-landschap geplaatst.
Tot slot wordt in ‘Esplanade: Groene metamorfose’ inzicht gegeven in het ontstaan van het ontwerp voor een nieuwe, groenere Esplanade door architectenbureau Plein06.
The Bigger Picture is geopend van 28 september t/m 5 januari 2020. Meer informatie: www.kaf.nl/thebiggerpicture.
Artikel geplaatst op: 30 augustus 2019 - 16:34

Gerelateerd

Delen