Najaarskermis dit keer op Festivalplein in Stad

STAD CENTRUM – Het kermisseizoen wordt weer afgesloten met de Najaarskermis van vrijdag 13 tot en met zondag 22 september. In verband met de triathlon op de Esplanade is de kermis dit keer op het Festivalplein (parkeerterrein P1 Koolzaadveld).

(Archieffoto: Fred Rotgans)


Op vrijdag 13 en 20 september is het MEGA kortingsdag. Op beide dagen zijn alle attracties met hoge kortingen toegankelijk. Alle kortingen zijn te vinden bij de attracties en kramen op de kermis. Bovendien bezoeken op zondag 15 september om 15.00 uur Buzz en Woody van Toy Story de kermis voor een meet & greet. Op woensdagmiddag 18 september om 15.00 uur kunnen kinderen op de foto met een levensechte dino. Op zondag 22 september om 15.00 uur is er weer een meet & greet, dit keer met Chase en Marshall van Paw Petrol.

Prikkelarme kermis


Op zaterdag 14 september start de kermis als prikkelarme kermis. Dat betekent dat tussen 12.00 en 14.00 uur alle geluidsinstallaties en special effects uitgaan en de lichten worden gedimd. Zo is de kermis geschikt voor mensen die wél van kermisattracties houden, maar niet tegen te veel prikkels kunnen, zoals mensen met autisme, ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid. Maar natuurlijk zijn alle andere kermisliefhebbers ook van harte welkom.
Meer info: www.almeersekermis.nl.

Artikel geplaatst op: 09 september 2019 - 15:05

Gerelateerd

Delen