ALLY on stage biedt jonge artiesten podium in eigen stad

STAD CENTRUM – De Almeerse producer en rapper Esko geeft op zaterdag 14 december een show tijdens de eerste editie van het podiumprogramma ALLY on stage. Het gratis programma start om 15.15 uur en vindt plaats op de ALLY-trap van het Forum in Almere Centrum.

De Almeerse rapper Lil MG trad ook op bij de opening van de ALLY-trap. (Foto: Studio Steez)

 

Het podiumprogramma geeft jonge Almeerse artiesten letterlijk een podium in eigen stad. “ Daarnaast krijgt de jeugd kans om hun Almeerse artiesten gratis en live te ervaren. Zo wordt de jongerencultuur zichtbaarder in Almere”, aldus de organisatie.

 

Esko
De ALLY-trap is op zaterdag 14 september officieel geopend door wethouder Hilde van Garderen. De trap is ontworpen door kunstenaarscollectief Kamp Seedorf. Esko zou de trap onthullen met de wethouder, maar hij moest wegens ziekte afzeggen. Volgens zijn management voelt hij zich innmiddels weer een stuk beter en heeft hij veel zin om alsnog een show te geven voor de Almeerse jeugd.

 

Lil MG
ALLY on stage is mede-geïnitieerd door de Almeerse rapper Lil MG. Hij trad op tijdens de opening van de ALLY- trap en was verrast door het enthousiasme van het aanwezige publiek. Op 14 december zal hij daarom ook opnieuw diverse tracks laten horen van zijn gloednieuwe EP, die uitkomt op 17 januari 2020. Naast Esko en Lil MG staan ook Lauwtje en Kai op het podium.

 

Modeshow
Op het programma staat ook een modeshow van Manpowerr. Manpowerr maakt kunstwerken op jassen. Hij zal tijdens de modeshow live een jacket ontwerpen, waar het publiek kans op maakt. Daarnaast zijn er diverse winacties tijdens het gehele programma van ALLY on stage.

Artikel geplaatst op: 09 december 2019 - 15:25

Gerelateerd

Delen